Landschapontwerp

Schaal sprong van tuin naar park naar wijk naar boeken

ANDERS KIJKEN


Meerdere partijen


Bij landschapsplannen of inrichtingsplannen komen meerdere partijen kijken. De ontwikkelaar als het om sloop nieuwbouw gaat. De architect, de beheerder, de groendeskundige, de lichtontwerper, de aannemer en aangrenzende belanghebbenden. De bewoners of ondernemers hebben inspraak. Zou worden altijd gehoord.Bewoners centraal


Bewoners en ondernemers hebben het recht mee te kijken denken en doen met het maken van de plannen. Zij zijn de ogen van de straat. Ideeen en wensen haal ik op via het Sfeerlabel een online particiapteit tool om dit te doen. Wilt u participatie organiseren bij u in de wijk neem dan gerust contact met mij op voor een online enquete onderzoek.

Mijn tuin in de Tuinen van Appeltern


Samen met Insigt-out uit Belgie heb ik een upgrade gemaakt van mijn tuin Doorkijk in Appeltern. In het midden staat de Orbo, een rond tuinhuis waar je in kan genieten, werken en slapen.. Voor meer info over de Orbo neem contact op met info@insight-outgardens.com. Klik op de impressie om de film te bekijken.

Impressies en films


Al heel wat jaar werk ik samen met Ralph Vroeijenstijn van Rasart. Hij maakt de meest waanzinnige impressies en films. Zo ook deze van het Bijenpark in Rotterdam.  Heeft u een inrichtingsplan gereed en wilt hier een film van neem gerust contact met mij op. 

De open kaart


Voor stedenbouwkundig bureau de open kaart heb ik mee mogen denken aan een vakantiepark inrichting in Renesse. Hoe te komen tot een inrichtingsplan. Dit is het resultaat.  11 huisjes geplaatst rondom een groene wadi, Een greppel waar het water langzaam de grond in kan zakken. Met speelwaarde.

De Twee Getuigen te Brielle


Voor landschapsarchitect Ben Kuipers heb ik mee mogen werken aan de Twee getuigen te Brielle.  Deze posters zijn door mij en Rasart gemaakt voor de Welstand van Voorne aan Zee.

Boeken


Sinds 2004 ben ik aan het schrijven. In 2007 kwam mijn eerste druk uit van mijn boek Sfeer in bewustzijn. Ik kan me het moment dat ik het boek in handen kreeg nog goed herinneren. Toen had ik de smaak te pakken. Ik ben verder gaan schrijven van persoonlijk tot vak professioneel. Klik op de boeken om ze te bestellen, je wordt doorverwezen.