Over mijZoals ik al zei, klantcontact staat op nummer 1. Zonder een goede communicatie geen mooi eindresultaat. In de afgelopen jaren heb ik veel tuinen ontworpen en samen met een hovenier aangelegd in Tinte, Heinkenszand, Rockanje, Oostvoorne, Brielle en Rotterdam. Vraag gerust naar referenties. Daarnaast heb ik meegedaan aan de Tuinen ontwerpwedstrijd van de Tuinen van Appeltern. Hier ligt mijn tuin Doorkijk waarmee ik in 2017 het Gouden potlood heb gewonnen voor de beste beplanting en materialen.


Als landschapsontwerper ontwerp ik pleinen, straten en parken. Zo heb ik het Vreelustpark in Rotterdam West,  Waterwegpark in Hoek van Holland en het Pernisserpark in Pernis mogen ontwerpen. Maar ook grote rioleringsprojecten zoals Groenenhagen in IJsselmonde en Platobuurt behoort tot mijn werkzaamheden. Ik ben dus veelzijdig en ga voor kwaliteit. Neem gerust een kijkje op mijn website.


Laat de 30 jaar ervaring van mij voor u werken. Maak vandaag nog een afspraak.

NEEM CONTACT MET ME OP

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek vul onderstaand formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.